Kangaro Splitpen 19mm ronde kop/ds100

De Splitpen 19mm met ronde kop is een veelzijdig en functioneel kantoorartikel, ideaal voor het tijdelijk samenvoegen van documenten, papieren en andere materialen. Deze splitpen is vervaardigd uit duurzaam metaal, wat zorgt voor een lange levensduur en een betrouwbare werking. Met een diameter van 19 mm biedt deze splitpen voldoende ruimte om meerdere vellen papier of andere materialen stevig aan elkaar te bevestigen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel kantoor- als schoolomgevingen. De ronde kop van de splitpen garandeert een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring, doordat deze eenvoudig te hanteren is zonder risico op verwondingen. De splitpen is gemakkelijk in gebruik; simpelweg de pen door de perforatie in het papier steken en de uiteinden openen om alles op zijn plaats te houden. Dit maakt de splitpen niet alleen ideaal voor het organiseren van documenten, maar ook voor creatieve projecten, zoals knutselen en presentaties, waarbij verschillende materialen aan elkaar gehecht moeten worden. Met een verpakking van 100 stuks biedt deze splitpen een uitstekende voorraad voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om het bundelen van rapporten, het maken van presentaties of het creëren van kunstwerken, de Splitpen 19mm met ronde kop is een praktische oplossing die veelzijdigheid en efficiëntie in uw kantoor of klaslokaal brengt. Deze splitpen is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig met papierwerk en creatief materiaal werkt.
Meer informatie en specificaties
x-circle
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

De Splitpen 19mm met ronde kop is een veelzijdig en functioneel kantoorartikel, ideaal voor het tijdelijk samenvoegen van documenten, papieren en andere materialen. Deze splitpen is vervaardigd uit duurzaam metaal, wat zorgt voor een lange levensduur en een betrouwbare werking. Met een diameter van 19 mm biedt deze splitpen voldoende ruimte om meerdere vellen papier of andere materialen stevig aan elkaar te bevestigen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel kantoor- als schoolomgevingen.

De ronde kop van de splitpen garandeert een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring, doordat deze eenvoudig te hanteren is zonder risico op verwondingen. De splitpen is gemakkelijk in gebruik; simpelweg de pen door de perforatie in het papier steken en de uiteinden openen om alles op zijn plaats te houden. Dit maakt de splitpen niet alleen ideaal voor het organiseren van documenten, maar ook voor creatieve projecten, zoals knutselen en presentaties, waarbij verschillende materialen aan elkaar gehecht moeten worden.

Met een verpakking van 100 stuks biedt deze splitpen een uitstekende voorraad voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om het bundelen van rapporten, het maken van presentaties of het creëren van kunstwerken, de Splitpen 19mm met ronde kop is een praktische oplossing die veelzijdigheid en efficiëntie in uw kantoor of klaslokaal brengt. Deze splitpen is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die regelmatig met papierwerk en creatief materiaal werkt.
Lees meer

Specificaties

Merk Kangaro
GTIN 8712127099356
Manufacturer Part Number K-27004
Artikelnummer 386002