Kangaro Splitpen 12mm ronde kop/ds100

De Splitpen met een ronde kop van 12 mm is een onmisbaar kantoorartikel voor het organiseren en bevestigen van documenten. Deze splitpen is vervaardigd uit duurzaam materiaal dat zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Met een diameter van 12 mm biedt deze splitpen voldoende grip om meerdere vellen papier stevig bij elkaar te houden, wat het een ideaal hulpmiddel maakt voor zowel kantoor als thuisgebruik. De ronde kop zorgt ervoor dat de splitpen eenvoudig te hanteren is en voorkomt dat deze gemakkelijk uit de hand glijdt tijdens het gebruik. Deze splitpen is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het binden van rapporten, presentaties en andere belangrijke documenten. Dankzij het eenvoudige ontwerp is het bevestigen en losmaken van de splitpen snel en efficiënt, waardoor je tijd bespaart in je dagelijkse werkzaamheden. De splitpen is ook verkrijgbaar in een verpakking van 100 stuks, wat zorgt voor een optimale voorraad in je kantoor. Hierdoor ben je altijd voorbereid op het organiseren van documenten, of het nu gaat om interne rapporten of klantpresentaties. De veelzijdigheid van deze splitpen maakt het een waardevolle aanvulling op je kantoorartikelen. Of je nu een drukke professional bent die vaak documenten moet ordenen of een student die zijn of haar aantekeningen moet bundelen, deze splitpen biedt de functionaliteit die je nodig hebt. Met zijn praktische ontwerp en robuuste kwaliteit zorgt deze splitpen ervoor dat je documenten netjes en georganiseerd blijven.
Meer informatie en specificaties
x-circle
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

De Splitpen met een ronde kop van 12 mm is een onmisbaar kantoorartikel voor het organiseren en bevestigen van documenten. Deze splitpen is vervaardigd uit duurzaam materiaal dat zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Met een diameter van 12 mm biedt deze splitpen voldoende grip om meerdere vellen papier stevig bij elkaar te houden, wat het een ideaal hulpmiddel maakt voor zowel kantoor als thuisgebruik. De ronde kop zorgt ervoor dat de splitpen eenvoudig te hanteren is en voorkomt dat deze gemakkelijk uit de hand glijdt tijdens het gebruik.

Deze splitpen is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het binden van rapporten, presentaties en andere belangrijke documenten. Dankzij het eenvoudige ontwerp is het bevestigen en losmaken van de splitpen snel en efficiënt, waardoor je tijd bespaart in je dagelijkse werkzaamheden. De splitpen is ook verkrijgbaar in een verpakking van 100 stuks, wat zorgt voor een optimale voorraad in je kantoor. Hierdoor ben je altijd voorbereid op het organiseren van documenten, of het nu gaat om interne rapporten of klantpresentaties.

De veelzijdigheid van deze splitpen maakt het een waardevolle aanvulling op je kantoorartikelen. Of je nu een drukke professional bent die vaak documenten moet ordenen of een student die zijn of haar aantekeningen moet bundelen, deze splitpen biedt de functionaliteit die je nodig hebt. Met zijn praktische ontwerp en robuuste kwaliteit zorgt deze splitpen ervoor dat je documenten netjes en georganiseerd blijven.
Lees meer

Specificaties

Merk Kangaro
GTIN 8712127099325
Manufacturer Part Number K-27002
Artikelnummer 385998