3Dconnexion SpaceMouse 3D Muis, Bekabeld

De 3Dconnexion SpaceMouse is een geavanceerde 3D muis die speciaal is ontworpen voor professionals die werken met 3D-modellen en CAD-software. Deze bekabelde muis biedt een intuïtieve manier om door complexe omgevingen te navigeren, waarbij de gebruiker volledige controle heeft over de bewegingen in de driedimensionale ruimte. De SpaceMouse is uitgerust met een unieke sensor die de beweging van de muis volgt, waardoor het mogelijk is om objecten soepel te roteren, pannen en zoomen met een enkele handbeweging. Dit verhoogt de efficiëntie en nauwkeurigheid bij het werken aan projecten. Met een ergonomisch ontwerp is de 3Dconnexion SpaceMouse optimaal afgestemd op langdurig gebruik. De muis beschikt over programmeerbare knoppen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker, waardoor snelle toegang tot veelgebruikte functies en commando's mogelijk is. Dankzij de plug-and-play functionaliteit is de installatie snel en eenvoudig, waardoor gebruikers zonder enige haperingen aan de slag kunnen. De hoogwaardige constructie garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor professioneel gebruik in veeleisende omgevingen. Deze 3D muis is compatibel met de meeste populaire CAD-software, wat het een veelzijdige keuze maakt voor architecten, ingenieurs en ontwerpers. Het gebruik van de SpaceMouse in combinatie met traditionele muizen resulteert in een ongekende productiviteit en precisie. Door de combinatie van innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke functies biedt de 3Dconnexion SpaceMouse een waardevolle aanvulling voor iedere professionele werkplek, waardoor gebruikers hun creativiteit en efficiëntie naar een hoger niveau kunnen tillen.
Meer informatie en specificaties
x-circle
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

De 3Dconnexion SpaceMouse is een geavanceerde 3D muis die speciaal is ontworpen voor professionals die werken met 3D-modellen en CAD-software. Deze bekabelde muis biedt een intuïtieve manier om door complexe omgevingen te navigeren, waarbij de gebruiker volledige controle heeft over de bewegingen in de driedimensionale ruimte. De SpaceMouse is uitgerust met een unieke sensor die de beweging van de muis volgt, waardoor het mogelijk is om objecten soepel te roteren, pannen en zoomen met een enkele handbeweging. Dit verhoogt de efficiëntie en nauwkeurigheid bij het werken aan projecten.

Met een ergonomisch ontwerp is de 3Dconnexion SpaceMouse optimaal afgestemd op langdurig gebruik. De muis beschikt over programmeerbare knoppen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker, waardoor snelle toegang tot veelgebruikte functies en commando's mogelijk is. Dankzij de plug-and-play functionaliteit is de installatie snel en eenvoudig, waardoor gebruikers zonder enige haperingen aan de slag kunnen. De hoogwaardige constructie garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor professioneel gebruik in veeleisende omgevingen.

Deze 3D muis is compatibel met de meeste populaire CAD-software, wat het een veelzijdige keuze maakt voor architecten, ingenieurs en ontwerpers. Het gebruik van de SpaceMouse in combinatie met traditionele muizen resulteert in een ongekende productiviteit en precisie. Door de combinatie van innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke functies biedt de 3Dconnexion SpaceMouse een waardevolle aanvulling voor iedere professionele werkplek, waardoor gebruikers hun creativiteit en efficiëntie naar een hoger niveau kunnen tillen.
Lees meer

Specificaties

Merk 3Dconnexion
Packaging Line stuk
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
Easy on the Planet Nee
GTIN 4260016340866
Manufacturer Part Number 3DX-700056
Aansturing muis Optisch
Draadloos Nee
Muisvorm voor Muis Normaal
Aantal knoppen 31.0000
Bediening muis Knoppen
Voedingstype USB
Rechts- of linkshandig Linkshandig
Scrollwiel Nee
Geschikt voor gamen Nee
Verpakkingshoogte 95 mm
Verpakkingslengte 303 mm
Producthoogte 5.8 cm
Productbreedte 15.4 cm
Verpakkingsbreedte 219 mm
Artikelnummer 341275