Schilderstape, 30 mm x 50 m, Wit
Schilderstape, 30 mm x 50 m, Wit
Restriction of Hazardous Substances

TESA Schilderstape, 30 mm x 50 m, Wit

pak 10 x 50 meter
Gebruik tesa® Afplakband Standard als multifunctioneel afplakband voor nette schilderklussen met nauwkeurige randen en voor allerlei klusjes in huis. tesa® Afplakband Standard is een standaard afplakband voor iedere doe-het-zelver. Handig om in huis te hebben voor het schilderen van muren of klussen in huis. Gebruik dit multifunctionele papieren afplakband voor effectief afplakken in vrijwel iedere situatie. Het is verkrijgbaar in drie breedtes en voorzien van een oplosmiddelvrije lijmlaag. Deze schilderstape hecht goed op de meeste oppervlakken en kan eenvoudig worden verwijderd, zonder zichtbare sporen achter te laten. Als u het tape binnen twee dagen verwijderd, blijven er geen lijmresten achter. Schilderstape Voor schone randen op bijna alle ondergronden Verwijderbaar zonder sporen tot 4 dagen na toepassing binnenshuis Zonder oplosmiddelen Bestaat voor 55% uit hernieuwbare grondstoffen Schrijfbaar UV-bestendig Met de hand te scheuren Lengte: 50 m Breedte: 30 mm
Meer informatie en specificaties
x-circle
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

Gebruik tesa® Afplakband Standard als multifunctioneel afplakband voor nette schilderklussen met nauwkeurige randen en voor allerlei klusjes in huis.

tesa® Afplakband Standard is een standaard afplakband voor iedere doe-het-zelver. Handig om in huis te hebben voor het schilderen van muren of klussen in huis. Gebruik dit multifunctionele papieren afplakband voor effectief afplakken in vrijwel iedere situatie. Het is verkrijgbaar in drie breedtes en voorzien van een oplosmiddelvrije lijmlaag. Deze schilderstape hecht goed op de meeste oppervlakken en kan eenvoudig worden verwijderd, zonder zichtbare sporen achter te laten. Als u het tape binnen twee dagen verwijderd, blijven er geen lijmresten achter.

Schilderstape
Voor schone randen op bijna alle ondergronden
Verwijderbaar zonder sporen tot 4 dagen na toepassing binnenshuis Zonder oplosmiddelen
Bestaat voor 55% uit hernieuwbare grondstoffen
Schrijfbaar
UV-bestendig
Met de hand te scheuren
Lengte: 50 m
Breedte: 30 mm
Lees meer

Specificaties

Merk TESA
Kleur Wit
Packaging Line pak 10 x 50 meter
Materiaal Papier
Verpakkingsinhoud 10 pak
Productinhoud 500 m
GTIN 4042448806307
Manufacturer Part Number 05287-00000-05
Productlengte 50 m
Productbreedte 30 mm
Keurmerken & Certificeringen REACH, RoHS
Easy on the Planet Nee
Dikte 130 m
Artikelnummer 364747