edding Primer spray 5200 kunststof/200ml

Primer spray 5200 is een hoogwaardige primer speciaal ontwikkeld voor kunststof oppervlakken. Deze spray is ideaal voor het voorbereiden van diverse materialen voordat er een aflak of coating wordt aangebracht. De primer zorgt voor een uitstekende hechting, waardoor de uiteindelijke afwerking duurzaam en gelijkmatig is. De spray is eenvoudig in gebruik en biedt een gelijkmatige verdeling, wat tijd en moeite bespaart tijdens het schilderproces. Met een inhoud van 200 ml is de Primer spray 5200 geschikt voor zowel kleine als grotere projecten. Het product is snel drogend, waardoor u niet lang hoeft te wachten voordat u verder kunt met de volgende stappen in uw project. Het is belangrijk om de spray goed te schudden voor gebruik en op een afstand van ongeveer 25-30 cm op het gewenste oppervlak aan te brengen. Deze primer is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, waardoor het veelzijdig inzetbaar is in verschillende omgevingen. De Primer spray 5200 is niet alleen effectief, maar ook gebruiksvriendelijk. De spuitkop zorgt ervoor dat het product gelijkmatig wordt verdeeld, wat bijdraagt aan een professionele afwerking. Dit product is een waardevolle toevoeging aan uw gereedschapskist, of u nu een ervaren professional bent of een hobbyist. Door het gebruik van deze primer verzekert u zich van een optimale voorbereiding van uw kunststof projecten, wat de levensduur en uitstraling van de uiteindelijke afwerking ten goede komt.
Meer informatie en specificaties
x-circle
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

Primer spray 5200 is een hoogwaardige primer speciaal ontwikkeld voor kunststof oppervlakken. Deze spray is ideaal voor het voorbereiden van diverse materialen voordat er een aflak of coating wordt aangebracht. De primer zorgt voor een uitstekende hechting, waardoor de uiteindelijke afwerking duurzaam en gelijkmatig is. De spray is eenvoudig in gebruik en biedt een gelijkmatige verdeling, wat tijd en moeite bespaart tijdens het schilderproces.

Met een inhoud van 200 ml is de Primer spray 5200 geschikt voor zowel kleine als grotere projecten. Het product is snel drogend, waardoor u niet lang hoeft te wachten voordat u verder kunt met de volgende stappen in uw project. Het is belangrijk om de spray goed te schudden voor gebruik en op een afstand van ongeveer 25-30 cm op het gewenste oppervlak aan te brengen. Deze primer is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, waardoor het veelzijdig inzetbaar is in verschillende omgevingen.

De Primer spray 5200 is niet alleen effectief, maar ook gebruiksvriendelijk. De spuitkop zorgt ervoor dat het product gelijkmatig wordt verdeeld, wat bijdraagt aan een professionele afwerking. Dit product is een waardevolle toevoeging aan uw gereedschapskist, of u nu een ervaren professional bent of een hobbyist. Door het gebruik van deze primer verzekert u zich van een optimale voorbereiding van uw kunststof projecten, wat de levensduur en uitstraling van de uiteindelijke afwerking ten goede komt.
Lees meer

Documenten / Veiligheidsinformatie

Specificaties

Easy on the Planet Nee
Merk edding
GTIN 4004764967490
Manufacturer Part Number 4-NL5200998
Artikelnummer 389228