Premium Snelhechtmap A4, PVC, 100 vel, Zwart

Staples Premium Snelhechtmap A4, PVC, 100 vel, Zwart

pak 25 stuks
Deze premium Staples®-snelhechters zijn ideaal voor dagelijks gebruik en helpen u moeiteloos een professioneel document te maken en presenteren. Presenteer project- en conferentiedocumenten of schoolverslagen met deze premium A4-snelhechter. Elke premium Staples®-snelhechter heeft een transparante voorkant en een witte verwijderbare titelstrip voor eenvoudige personalisering of indexering. De map wordt compleet met goudkleurige stalen sluitstrip geleverd en is geschikt voor maximaal 100 vellen. Bovendien is de map van gerecyclede materialen gemaakt. Ideaal voor project- of conferentiedocumenten en schoolverslagen Antistatisch PVC Transparante voorkant en witte verwijderbare titelstrip Geschikt voor maximaal 100 vellen Afmetingen: A4, 320 x 226 mm Kleur: zwart
Meer informatie en specificaties
x-circle
Niet meer leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

Deze premium Staples®-snelhechters zijn ideaal voor dagelijks gebruik en helpen u moeiteloos een professioneel document te maken en presenteren.

Presenteer project- en conferentiedocumenten of schoolverslagen met deze premium A4-snelhechter. Elke premium Staples®-snelhechter heeft een transparante voorkant en een witte verwijderbare titelstrip voor eenvoudige personalisering of indexering. De map wordt compleet met goudkleurige stalen sluitstrip geleverd en is geschikt voor maximaal 100 vellen. Bovendien is de map van gerecyclede materialen gemaakt.

Ideaal voor project- of conferentiedocumenten en schoolverslagen
Antistatisch PVC
Transparante voorkant en witte verwijderbare titelstrip
Geschikt voor maximaal 100 vellen
Afmetingen: A4, 320 x 226 mm
Kleur: zwart
Lees meer

Specificaties

Keurmerken & Certificeringen FSC Certified
Easy on the Planet Nee
Merk Staples
Kleur Zwart
Materiaal PVC
Packaging Line pak 25 stuks
Verpakkingsinhoud 25 pak
Productinhoud 25 stuk
GTIN 4045348011567
Artikelnummer 326148