edding Krijtstift 4085 1-2 wit/ds10

De Krijtstift 4085 1-2 in wit is een veelzijdig schrijfgerei dat ideaal is voor gebruik op verschillende oppervlakken, waaronder schoolborden, ramen en andere gladde materialen. Met een fijne punt is deze stift perfect voor het maken van duidelijke, leesbare teksten en tekeningen. De inkt op waterbasis zorgt ervoor dat de krijtstift eenvoudig te verwijderen is met een vochtige doek, waardoor het een praktische keuze is voor zowel tijdelijk als permanent gebruik. Deze krijtstift is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het ergonomische ontwerp en de stevige grip maken het mogelijk om langdurig te schrijven zonder vermoeidheid. De stift droogt snel en voorkomt vlekken, wat bijdraagt aan een nette en professionele uitstraling van uw werk. De witte kleur biedt zowel helderheid als contrast, wat het ideaal maakt voor presentaties en creatieve projecten. De Krijtstift 4085 1-2 is een uitstekende keuze voor zowel onderwijs- als kantooromgevingen. Of u nu een leraar bent die een les voorbereidt, een ondernemer die een presentatie maakt, of gewoon iemand die graag creatief bezig is, deze stift biedt de functionaliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft. Dankzij de hoge kwaliteit kunnen gebruikers rekenen op consistente prestaties en duurzame resultaten in hun schrijf- en tekenwerk.
Meer informatie en specificaties
x-circle
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

De Krijtstift 4085 1-2 in wit is een veelzijdig schrijfgerei dat ideaal is voor gebruik op verschillende oppervlakken, waaronder schoolborden, ramen en andere gladde materialen. Met een fijne punt is deze stift perfect voor het maken van duidelijke, leesbare teksten en tekeningen. De inkt op waterbasis zorgt ervoor dat de krijtstift eenvoudig te verwijderen is met een vochtige doek, waardoor het een praktische keuze is voor zowel tijdelijk als permanent gebruik.

Deze krijtstift is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het ergonomische ontwerp en de stevige grip maken het mogelijk om langdurig te schrijven zonder vermoeidheid. De stift droogt snel en voorkomt vlekken, wat bijdraagt aan een nette en professionele uitstraling van uw werk. De witte kleur biedt zowel helderheid als contrast, wat het ideaal maakt voor presentaties en creatieve projecten.

De Krijtstift 4085 1-2 is een uitstekende keuze voor zowel onderwijs- als kantooromgevingen. Of u nu een leraar bent die een les voorbereidt, een ondernemer die een presentatie maakt, of gewoon iemand die graag creatief bezig is, deze stift biedt de functionaliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft. Dankzij de hoge kwaliteit kunnen gebruikers rekenen op consistente prestaties en duurzame resultaten in hun schrijf- en tekenwerk.
Lees meer

Documenten / Veiligheidsinformatie

Specificaties

Merk edding
Easy on the Planet Nee
GTIN 4057305036049
Manufacturer Part Number 4-4085049
Artikelnummer 388884