edding Krijtstift 4085 1-2 goud/ds10

De Krijtstift 4085 1-2 in goud is een veelzijdig schrijf- en tekeninstrument dat ideaal is voor een breed scala aan toepassingen. Deze stift is speciaal ontworpen voor gebruik op niet-poreuze oppervlakken, waardoor hij perfect is voor het maken van opvallende en tijdelijke markeringen op glas, kunststof, en bordjes. De gouden kleur voegt een luxe uitstraling toe aan uw creaties, wat hem bijzonder geschikt maakt voor evenementen, feestdecoraties en creatieve projecten. De krijtstift beschikt over een fijne punt, waardoor gedetailleerd schrijven en tekenen eenvoudig is. Dankzij de innovatieve inktformule is de stift gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek, wat zorgt voor een schone afwerking zonder resten achter te laten. Dit maakt de stift niet alleen praktisch, maar ook gebruiksvriendelijk voor iedereen die streeft naar een professionele uitstraling in hun werk of creaties. Met een verpakking van 10 stuks kunt u langdurig gebruik maken van de Krijtstift 4085 1-2 goud, wat het een efficiënte keuze maakt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Of u nu een professional bent die presentaties of borden moet opmaken, of een hobbyist die zijn creativiteit wil uiten, deze krijtstift biedt de kwaliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft. De Krijtstift is een waardevolle aanvulling op uw kantoor- of knutselbenodigdheden.
Meer informatie en specificaties
x-circle
Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

De Krijtstift 4085 1-2 in goud is een veelzijdig schrijf- en tekeninstrument dat ideaal is voor een breed scala aan toepassingen. Deze stift is speciaal ontworpen voor gebruik op niet-poreuze oppervlakken, waardoor hij perfect is voor het maken van opvallende en tijdelijke markeringen op glas, kunststof, en bordjes. De gouden kleur voegt een luxe uitstraling toe aan uw creaties, wat hem bijzonder geschikt maakt voor evenementen, feestdecoraties en creatieve projecten. De krijtstift beschikt over een fijne punt, waardoor gedetailleerd schrijven en tekenen eenvoudig is. Dankzij de innovatieve inktformule is de stift gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek, wat zorgt voor een schone afwerking zonder resten achter te laten. Dit maakt de stift niet alleen praktisch, maar ook gebruiksvriendelijk voor iedereen die streeft naar een professionele uitstraling in hun werk of creaties.

Met een verpakking van 10 stuks kunt u langdurig gebruik maken van de Krijtstift 4085 1-2 goud, wat het een efficiënte keuze maakt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Of u nu een professional bent die presentaties of borden moet opmaken, of een hobbyist die zijn creativiteit wil uiten, deze krijtstift biedt de kwaliteit en veelzijdigheid die u nodig heeft. De Krijtstift is een waardevolle aanvulling op uw kantoor- of knutselbenodigdheden.
Lees meer

Documenten / Veiligheidsinformatie

Specificaties

Merk edding
Easy on the Planet Nee
GTIN 4057305036407
Manufacturer Part Number 4-4085053
Artikelnummer 388860