Elasto Sorteermap A4 7 Vakken Groen
Elasto Sorteermap A4 7 Vakken Groen

Staples Elasto Sorteermap A4 7 Vakken Groen

STAPLES Sorteermap A4 met 7 tabs A-Z, groen Deze felgekleurde verdeelmappen zijn een geweldige manier om papieren te ordenen, thuis, op kantoor of op school. Vrolijk uw kantoor of huis op met felgekleurde verdeelmappen. Deze felgroene 7-delige verdeelmap is voorzien van hoekelastieken die uw documenten op hun plek houden. De map is gemaakt van duurzaam 325-grams karton dat lang meegaat. De letters en nummers op de omslag corresponderen met de zwarte labels. Het Staples-huismerk Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet. | Duurzame materialen | Felle kleuren | Hoge kwaliteit | Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Duurzame materialen Stevige kartonnen omslag en sluitingen om de tand des tijds te doorstaan. Felle kleuren Vrolijk uw bureau op of voorzie uw projecten van kleurcoderingen. Hoge kwaliteit Staples-huismerkproducten bieden meerwaarde; onafhankelijke tests garanderen kwaliteit die gelijk is aan of hoger dan bij concurrerende producten. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Het zijn goede prestaties en concurrerende prijzen die het tot de beste keuze maken.
Meer informatie en specificaties
x-circle
Niet meer leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Zakelijk achteraf betalen (30 dagen) mogelijk met Billie
  • Ruim assortiment aan kantoorartikelen
  • Onze klantenservice geeft graag persoonlijk advies

Omschrijving

STAPLES Sorteermap A4 met 7 tabs A-Z, groen

Deze felgekleurde verdeelmappen zijn een geweldige manier om papieren te ordenen, thuis, op kantoor of op school. Vrolijk uw kantoor of huis op met felgekleurde verdeelmappen. Deze felgroene 7-delige verdeelmap is voorzien van hoekelastieken die uw documenten op hun plek houden. De map is gemaakt van duurzaam 325-grams karton dat lang meegaat. De letters en nummers op de omslag corresponderen met de zwarte labels.

Het Staples-huismerk
Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet.

| Duurzame materialen
| Felle kleuren
| Hoge kwaliteit
| Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Duurzame materialen
Stevige kartonnen omslag en sluitingen om de tand des tijds te doorstaan.
Felle kleuren
Vrolijk uw bureau op of voorzie uw projecten van kleurcoderingen.
Hoge kwaliteit
Staples-huismerkproducten bieden meerwaarde; onafhankelijke tests garanderen kwaliteit die gelijk is aan of hoger dan bij concurrerende producten.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Het zijn goede prestaties en concurrerende prijzen die het tot de beste keuze maken.
Lees meer

Specificaties

Keurmerken & Certificeringen Easy on the Planet, Partially recycled
Easy on the Planet Ja
Merk Staples
Kleur Groen
Materiaal Papier
Packaging Line stuk
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 4011462110752
Manufacturer Part Number 7309097
Geschikt voor papierformaat A4
Producthoogte 320 mm
Productbreedte 245 mm
Artikelnummer 471992